AKçAY RESTAURANT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 214 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Akçay Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2024 om 19:31 Eten was weer super lekker en de kids hebben heerlijk gegeten
16 jun 2024 om 16:47 Big shit
16 jun 2024 om 8:22 Meerdere malen besteld Elke keer kwam de bezorger een uur later aan met koud eten Zat na te denken om.niet negatief te reageren maar het gebeurt gewoon te vaak vandaar 1 ster voor akcay . Succes in de.toekomst
14 jun 2024 om 22:05 Het eten is kwalitatief achteruit gegaan. De turkse pizza was slap en de sla leek wel oud was gelig van kleur en papperig de patatjes waren ook slap. Jammer wij zullen niet meer vaak bestellen.
2 jun 2024 om 7:52 Goede smaak, lekker vers maar wel een beetje weinig sla en doner op de lahmacuns. De kapsalon speciaal was wel echt mega goed gevuld!
30 mei 2024 om 12:42 Duurde veel langer dan verwacht en de zaak nam de telefoon niet op. Pizza was prima.
24 mei 2024 om 10:14 Pizza good,kapsalon only old fries and meat and chesse,donner the same only dry bread and meat with sauce
13 mei 2024 om 22:27 Eten was gewoon perfect, alleen ik woon boven vraagt de bezorger of ik naar beneden wil komen?? Oude kale man
7 mei 2024 om 0:14 Goed warm eten en zeer vriendelijke bezorger.
4 mei 2024 om 21:00 Was weer lekker!
2 mei 2024 om 23:19 Komkommers vergeten in de saus bij de kaas stengels, pasta carbonara is heel pittig en niet lekker.
1 mei 2024 om 21:03 Turkse pizzas waren zwart en hard aan de randen , erg weinig vlees voor de prijs die je betaald. Het waren er 2. Voor 5 producten krijg je 3 sambal... de kapsalons bevatten ook erg weinig vlees.